Voorzitter van de winkeliersvereniging Cees Pels. FOTO: Winny van Rij
Voorzitter van de winkeliersvereniging Cees Pels. FOTO: Winny van Rij (Foto: Winny van Rij)

Winkeliers Molenvliet vieren 35-jarig bestaan

De winkeliers van Winkelcentrum Molenvliet hebben de afgelopen maanden diverse activiteiten georganiseerd ter ere van het 35-jarig bestaan van het winkelcentrum.

Woerden - Komende zaterdag 29 september vinden er wederom activiteiten plaats voor het winkelend publiek. Zo is er een ballonnenact, een fotoshoot in een originele Volkswagenbus en worden de prijswinnaars van de kassabon actie bekend gemaakt.

Verandering door de tijd

In 35 jaar tijd is er veel veranderd in het winkelcentrum. Supermarkt Spar werd C1000 en toen Jumbo, een rigoureuze verbouwing met allerlei verschuivingen maar toch ook een aantal vaste elementen. Daarnaast zijn er ook veel dingen hetzelfde gebleven. De kaasspecialist, de bloemist, de cafetaria en de supermarkt zijn alle vier voorbeelden van winkels die al vanaf dag één in handen van dezelfde ondernemers zijn.

Met hart en ziel

Naast deze winkels biedt het winkelcentrum verder een gevarieerd aanbod voor de in- en uitwendige mens en dier. Ook voor een bril, fiets of zelfs een tattoo kun je in Molenvliet terecht. Een harinkje happen in 't weekend; ook dat kan. En dat bij ondernemers die met hart en ziel hun werk doen. Nu en de komende 35 jaar.

Meer berichten