Scouting Woerden ontving een cheque van 7000 euro van Lionsclub Woerden.
Scouting Woerden ontving een cheque van 7000 euro van Lionsclub Woerden. (Foto: )

Scouting Woerden kan verbouwen dankzij cheque

Onder grote belangstelling heeft Erik de Jager, president van de Lionsclub Woerden, zaterdag 22 september een cheque van 7.000 euro overhandigd aan Scouting Woerden. Hiermee wil Scouting Woerden allerlei aanpassingen aan haar clubgebouw aan de Kromwijkerdijk uitvoeren en op haar terrein een fruitboomgaard met Oud Hollandse fruitrassen creëren.

Woerden - De scouts uit Woerden hebben de Lions bij diverse projecten geholpen. Daarnaast bestaat de Scouting Woerden bijna net zo lang als de Lions Club Woerden: 50 jaar. En beiden zijn inmiddels een gevestigd onderdeel van de Woerdense maatschappij. Daarom was het voor Erik de Jager dit jaar logisch om met de Lionsclub Woerden het goede werk van Scouting Woerden financieel te ondersteunen. In zijn toespraak gaf Erik de Jager aan dat het uiteindelijke te schenken bedrag nog wel eens veel hoger zou kunnen uitvallen.

Woerdens Monopoly

In de komende maanden zal de Lionsclub Woerden namelijk een echt Woerdens Monopoly spel op de markt brengen waarvan een deel van de opbrengst ook bestemd is voor de Scouting Woerden. Dit prachtige nieuws werd door alle aanwezige kinderen en ouders met groot applaus begroet.

Meer berichten