Tips voor uitbreiding van de Mensenbieb zijn van harte welkom.
Tips voor uitbreiding van de Mensenbieb zijn van harte welkom. (Foto: Mensenbieb)

Leen een mens in Bibliotheek Woerden

Op zaterdag 10 november kunnen bezoekers in de Bibliotheek Woerden mensen 'lenen'. Opmerkelijke mensen. Deze 'levende boeken' zijn mensen die u anders misschien niet zo snel persoonlijk zou spreken.

Woerden - Met wie gaat u graag in gesprek? Of misschien heeft u zelf wel een verhaal. Tips voor uitbreiding van deze bijzondere collectie kunt u sturen naar pr@regiobibliotheekhetgroenehart.nl.

Kom langs, luister en leer
Toegang tot de mensenbieb is gratis. U kunt 20 minuten of een halfuur met een levend boek in gesprek en de verhalen leren kennen die schuilgaan achter een naam, een vooroordeel, een gezicht. Verruim uw blik en leer nieuwe werelden kennen in de Mensenbieb. Om 13.30 uur opent Rocky Tuhuteru de Mensenbieb. Tuhuteru: “Door de Mensenbieb is er een podium om mijn opvattingen en ervaringen over de veranderende samenleving en over de gedeelde geschiedenis van Nederlanders en Molukkers over het voetlicht te brengen. Na de opening is Tuhuteru natuurlijk ook ‘te leen’. Tuhuteru ontwikkelt mediastrategieën en maatschappelijke campagnes en u kent hem wellicht nog als presentator van Langs de Lijn en Radio Tour de France. Locatie: Bibliotheek Woerden, Meulmansweg 27, Woerden

Meer berichten