Sportlust '46 speelde een goede wedstrijd tegen het Langbroekse SVL. FOTO: Arie Verhagen
Sportlust '46 speelde een goede wedstrijd tegen het Langbroekse SVL. FOTO: Arie Verhagen (Foto: ARIE VERHAGEN)

Sportlust '46 boekt klinkende 0-6 overwinning op koploper

Op het zonovergoten kunstgras van SVL ging Sportlust '46 zaterdagmiddag zeer goed van start. De combinaties vloeiden over de mat, kansen regen zich aaneen en SVL kwam er niet aan te pas.

Woerden - Al in de 9e minuut was het Mark van der Weijden die simpel kon intikken na een fout in de verdediging van SVL. Nog geen twee minuten later nam Zakaria Issarti, na een goed opgezette aanval, de 0-2 voor zijn rekening.

Heer en meester

Koploper SVL kon hier niets tegenover zetten. De roodwitten zette continu druk op de bal en was heer en meester. Na eerst de paal geraakt te hebben was het in de rebound wederom Mark van der Weijden die in 22e minuut alweer de 0-3 liet aantekenen. Met deze stand werd er ook gerust.
SVL starte de tweede helft met meer druk naar voren. Maar ook in de tweede helft was de ploeg uit Langbroek niet in staat het tij te keren. Na vijf minuten scoorde Deen van Embricqs de 0-4, tien minuten later Patrick Lopes Martins de Veiga de 0-5 en drie minuten later wederom Patrick Lopes Martins de Veiga die de eindstand op 0-6 bepaalde. Het is duidelijk dat trainer Patrick Loenen het elftal langzaam naar zijn hand weet te zetten en dat hij steeds vaker het gewenste spel tot uitvoering ziet komen. Volgende week komt Almkerk op bezoek in Woerden. De ploeg heeft net als Sportlust '46 zeven punten uit 4 wedstrijden.

Meer berichten