Ieder kind verdient een cadeautje met kerst of Sinterklaas. Foto ter illustratie, geen client van de Speelgoedbank. FOTO: Martin van Dam
Ieder kind verdient een cadeautje met kerst of Sinterklaas. Foto ter illustratie, geen client van de Speelgoedbank. FOTO: Martin van Dam (Foto: Martin van Dam)

Genieten van wijn voor een goed doel

Donderdagavond 18 oktober vindt in Kasteel Woerden een wijnmarkt plaats waarvan de opbrengst is bestemd voor de nieuwe Speelgoedbank Woerden. De wijnmarkt wordt georganiseerd door Kiwanis Woerden en begint om 20.00 uur.

Woerden - Op de wijnmarkt worden de best verkopende wijnen uit eerdere jaren verkocht, aangevuld met nieuwe wijnen die passen in de trends van nu: meer bubbels, biologische wijnen, lichtere wijnen en ook 0.0% wijnen. Er zijn ruim 30 open wijnen om te proeven. De vinologen geven u graag tekst en uitleg over waar de wijnen vandaan komen, waarom de smaak hiervan zo bijzonder is, of waarbij ze geserveerd kunnen worden. De entree is 10 euro. U krijgt daarvoor een Schott Zwiesel glas, dat u meteen kunt gebruiken om alle wijnen te proeven. Wijnen die u lekker vindt kunnen ter plekke worden besteld.

Cadeau voor Sint en kerst
Bij de Speelgoedbank Woerden wordt goed/bruikbaar/nieuw speelgoed ingezameld en doorgegeven aan kinderen uit gezinnen die van zeer weinig rond moeten komen. De Speelgoedbank gebruikt de opbrengst van de wijnmarkt voor de aanschaf van nieuw speelgoed als cadeau voor Sint of kerst. Speelgoedbank Woerden is een initiatief van Kiwanis Woerden.

Meer berichten