Foto: ARIE VERHAGEN

Sportlust '46 eenvoudig door in KNVB beker

De bekerwedstrijd tussen Sportlust '46 en s.v. Nieuwkoop was er één tussen de nummer twee in de eerste klasse en de nummer twee van de derde klasse. Op het veld was het krachtsverschil duidelijk te zien. Na een snelle 2-0 voorsprong kon Sportlust '46 de wedstrijd eenvoudig uitspelen en won het met 4-0.

Op Sportpark De Dulen in Nieuwkoop was Remco de Weerd tweemaal trefzeker voor de ploeg die vorig jaar de beker won. Na de rust kwam de 3-0 van de voet van Zakaria Issarti. De van een blessure terugkerende Rick Wils bracht uiteindelijk de eindstand van 4-0 op het bord.

Sportlust '46-trainer Patrick Loenen maakte van de gelegenheid gebruik om een aantal wisselspelers en terugkerende spelers van blessure een kans te geven. Ook met deze invallers had Sportlust '46 een groot overwicht op het veld, hetgeen zich dan ook uitte in de eindstand.

Aankomende zaterdag wordt er bij Sportlust '46 gesproken over een Super Saturday. Zowel het eerste als het tweede elftal zullen gaan strijden om de eerste periode titel. Daarnaast zullen ook de dames van Sportlust '46 VR1 en het vlaggenschip van de jeugd, de JO19-1, thuis in actie komen.

'15 Remco de Weerd (1-0)

'20 Remco de Weerd (2-0)

?'60 Zakaria Issarti (3-0)

'62 Rick Wils (4-0)

Meer berichten