De Hilversumse kunstenaar, galeriehouder en taxateur Toon Wildeboer komt zondag 18 november naar Harmelen.
De Hilversumse kunstenaar, galeriehouder en taxateur Toon Wildeboer komt zondag 18 november naar Harmelen. (Foto: niet bekend)

Toon Wildeboer taxeert bij Het SchilderLab

Heb je thuis een schilderij, een tekening, aquarel of ets hangen waarvan je niet weet wie het gemaakt heeft, wat het waard is, of dat het loont om het te laten restaureren of schoonmaken? Kom dan op zondag 18 november tussen 13.00 e 16.00 uur naar het SchilderLab in Harmelen en laat je kunstwerk gratis taxeren door kunstenaar Toon Wildeboer. Stel je voor dat je zomaar een grote of kleine meester in huis hebt!

Harmelen - De Hilversumse kunstenaar, galeriehouder en taxateur Toon Wildeboer verzorgde vijftien jaar lang de exposities in het Koetshuis van Kasteel Groeneveld in Baarn. In navolging van Tussen Kunst en Kitsch hield hij taxatiedagen voor mensen uit het Gooi. Zo ontdekte hij menig meesterwerk, van Rembrandt tot Breitner en vele andere kunstenaars van de Larense- en Haagse School. In Baarn taxeert hij niet meer, maar nog wel iedere zaterdagmiddag in Laren. En deze keer dus ook in Harmelen!

Over het SchilderLaB

Voor wie graag kennis maakt met de werkwijze van bekende schilders biedt de schilder- en tekenacademie het SchilderLaB verschillende cursussen aan. Locatie: Dorpshuis Harmelen, Schoollaan 8, Harmelen

Meer berichten