Ijssalon Luciano is gevestigd in de Kerkstraat 2 in Woerden. Voor meer info: www.ijssalonluciano.nl
Ijssalon Luciano is gevestigd in de Kerkstraat 2 in Woerden. Voor meer info: www.ijssalonluciano.nl (Foto: )

Opening ijssalon Luciano

Op zaterdag 24 november opent er een nieuwe ijssalon in Woerden. Woerdenaren Robert en Conny Wesseling werden verliefd op een oud winkelpand in de Kerkstraat. Zaterdag openen zij daar IJssalon Luciano.

Woerden - Robert en Conny Wesseling kwamen in contact met Luc Blok, eigenaar van IJssalon Luciano in Wassenaar. Luc Blok is sinds 2008 een SVH Meesterijsbereider en behoort tot de absolute top van Nederland. Hij komt zaterdag naar Luciano Woerden en kan je alles over zijn ijs en passie vertellen. De ijssalon ziet er na een flinke verbouwing fantastisch en uitnodigend uit. Ze verkopen ijs van hoge kwaliteit, ijstaarten, ijscoupes, chocolade van Chocolate Company, koffie, crêpes en wafels. Om je vingers bij af te likken!

Op de vraag hoe het dan zit met de ijsverkoop in de winter, daar had Conny een simpel antwoord op. 'Mensen eten in de winter toch ook ijs? Natuurlijk loop je niet zo snel met een ijsje over straat, maar we verkopen ook ijstaarten en halve of hele liters. Heerlijk als nagerecht of lekker voor op de bank terwijl je een film kijkt.'        

Ijssalon Luciano is gevestigd in de Kerkstraat 2 in Woerden. Voor meer info: www.ijssalonluciano.nl

Meer berichten