Foto:

Meer dan 120 kerstkramen bij Winter Fair Woerden

Vrijdag 7 en zaterdag 8 december 2018 is vestingstad Woerden in een winters jasje gestoken met een sfeervolle kerstmarkt en allerlei gezelligheid. In de historische binnenstad staan meer dan 120 kerstkramen.

Woerden - Heerlijk struinen dus, op zoek naar leuke en originele kerstcadeaus en bijzondere delicatessen. Kerstkoren vullen de straten met gezellige kerstliedjes. Opwarmen doe je met gluhwein, warme choco en een heerlijke winterBBQ. Of duik in een van de knusse Woerdense restaurants om even bij te komen. Ook voor jonge bezoekers is het een winters feestje: ze kunnen gratis een ritje maken in de kersttrein en de zweefmolen. En de kans is groot dat ze de kerstman, sneeuwprinses of ijskoningin tegen het lijf lopen.

Wat je zeker niet mag missen is Sterretjesavond op vrijdag: broodjes bakken op een vuurtje en om 19.00 uur start de sfeervolle lampionnenoptocht door een prachtig verlicht Woerden. Dwars over de kerstmarkt en langs Woerdense monumenten. Na de lampionnenoptocht wordt de ijsbaan officieel geopend en mag je gratis schaatsen.

Meer informatie en het programma:

www.winterfairwoerden.nl

Meer berichten