Foto: F. de Rijk

Woerden volledig in het teken van Kerst

Winter Fair Woerden

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 december 2018 staat Woerden volledig in het teken van Kerst. De Rijnstraat, Voorstraat en Nieuwstraat worden omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. Met ruim 120 kramen kun je de Winter Fair bijna niet zonder kerstcadeaus verlaten.

Woerden - Dit jaar vindt de vierde editie van Winter Fair Woerden plaats en het wordt nóg leuker, mooier en gezelliger. Vrijdag 7 december kun je vanaf 15.00 uur terecht in het centrum van Woerden om te struinen langs de kramen, op zoek naar de perfecte kerstcadeaus voor onder de boom.

Sterretjesavond

Vrijdagavond is het Sterretjesavond. Kinderen kunnen onder de enthousiaste leiding van BSO Kind & Co een lampion knutselen en daarmee deelnemen aan de lampionnenoptocht. Voordat de optocht begint, kunnen de magen nog even goed worden gevuld door een lekker broodje te bakken boven de Winter BBQ bij Bakkerij van Maanen.

Rond 7 uur begint de lampionnenoptocht, die wordt voorgegaan door de kersttrein. De optocht eindigt bij de ijsbaan, die rond half 8 feestelijk wordt geopend. De kinderen mogen deze avond weer gratis schaatsen.

Kerstkoren

Ook voor de volwassenen is er genoeg vertier. In de grote tent geven verschillende koren en dansgroep Joy een swingend optreden. Op zaterdag 8 december van 10.00 uur tot 16.00 uur is de Winter Fair Woerden nog steeds in volle gang. Het kan zomaar gebeuren dat je tijdens het snuffelen bij de kraampjes ineens oog in oog staat met de kerstman of een van de kerstfeeën. De organisatie van de Winter Fair wordt dit jaar ondersteund door vier stagiaires van het Minkema College. Vol bruisende ideeen bedachten zij de goodiebags. Misschien ben je wel een van de gelukkigen die van de feeën een munt ontvangt: hiermee maak je vrijdag en zaterdag kans op 1 van de 50 goodiebags met daarin leuke kerstkcadeautjes, beschikbaar gesteld door de winkeliers.

Meer berichten