Foto: eigen foto

Vier medailles voor OKV

Harmelen - Op zaterdag 8 december hadden 9 turnsters hun eerste rayonwedstrijd in Amersfoort. Alle 9 turnsters hadden er hard voor gewerkt en zette hun beste beentje voor maar voor vele bleek de balk toch nog wel erg lastig te zijn waardoor ze daar hun punten lieten liggen.

Daar en tegen hebben ze goede punten gehaald met hun vloeroefening en met hun sprong.

Bij de jeugd 2 D1 werd Lucy Ouwerkerk 1ste met haar vloeroefening en met haar sprong maar helaas vond zij de balk nog wel lastig en belandde uiteindelijk op een 2 de plaats en mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen. Frederieke Bosma werd 2de met haar vloeroefening en belandde op een 3de podiumplaats en nam een Bronzen medaille mee naar huis.

Lisa den Besten werd 3de met haar vloeroefening en kwam op een 6 de plaats terecht wat net geen podiumplaats was. Laura van Holland en Guusje Scheepstra hadden voor het eerst een vloeroefening op muziek wat soms nog wel wat lastig was. Laura belandde op een 11 plaats en guusje op een 16de.

Bij de pupillen 2 D1 turnde Devi Pot een zeer goede wedstrijd zij werd 2de met haar vloer en balkoefening en mocht na 4 toestellen ook de zilveren medaille in ontvangst nemen.

Amber Rozengarden turnde een nette wedstrijd en kwam op een 12 de plaats terecht.

Sanne van Leeuwen en Tiara Vaneker zijn Junioren en turnen in de 4 de divisie. Sanne scoorde goed met haar balkoefening ze kwam hier op een 2de plaats terecht en kwam uiteindelijk op een 4 de plaats terecht wat goed was voor een bronzen medaille.

Tiara Vaneker liet een zeer mooie vloeroefening zien en werd hier ook 2de mee maar helaas had ze 2 vallen van de balk toch presteerde tiara het om op een 6de plaats te eindigen.

De trainsters ilse, danielle en seya zijn zeer tevreden met deze behaalde resultaten.

Meer berichten