Iris uit Kamerik wordt verrast door Pleun Bierbooms, winnares van The Voice 2017 , in tv-show Zet 'm op!
Iris uit Kamerik wordt verrast door Pleun Bierbooms, winnares van The Voice 2017 , in tv-show Zet 'm op! (Foto: )

Iris uit Kamerik verrast door Pleun Bierbooms

Iris uit Kamerik wordt verrast door Pleun Bierbooms, winnares van The Voice 2017 , in tv-show Zet 'm op! De uitzending is te zien op zaterdag 15 december om 20.25 uur op NPO 1.

Kamerik - In de grote eenmalige fondsenwervende tv-show 'Zet 'm op!' worden zieke kinderen verrast door de CliniClowns. Wat de kinderen niet weten is dat één van de clowns hun idool is. Zo bereiden Rico Verhoeven, André van Duin, K3 en Pleun Bierbooms zich in het diepste geheim voor om mee te spelen als CliniClown. Herkennen de kinderen hun idool als ze worden verrast?

De Evangelische Omroep en Stichting CliniClowns Nederland slaan tijdens deze tv-avond de handen ineen om het belang van het werk van de CliniClowns te laten zien. De presentatie van de avond is in handen van Harm Edens en Anne-Mar Zwart.

Verrassing voor Iris

Iris (12) was vijf jaar toen ze acute leukemie kreeg. Toen ze zeven was, werd ze 'schoon' verklaard, maar helaas ging het afgelopen zomer weer mis. Nu is ze om de twee weken in het ziekenhuis te vinden voor haar behandeling. Ze houdt van de muziek van Pleun Bierbooms (winnares van The Voice in 2017) en wat een verrassing is het dan ook als Pleun haar bezoekt tijdens haar chemotherapie.

Meer berichten