Foto:

Wekelijks inloopspreekuur bij Het Oor

Vanaf januari starten vijf kerkelijke voorgangers een inloopspreekuur in De Plint. Elke woensdagmiddag van 14.30-15.30 uur is er gelegenheid binnen te lopen in het buurtcentrum aan de Jozef Israëlslaan. Een van de Woerdense voorgangers is beschikbaar om te luisteren naar je (levens)vragen en met je mee te denken.

De vijf voorgangers uit Woerden zijn kerkelijk actief in het Schilderskwartier. Zij zitten klaar met koffie of thee en een luisterend oor. Iedereen is welkom. Elke vraag mag gesteld worden.

Gesprekken kunnen over het geloof gaan, maar ook over eenzaamheid of de moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Zo nodig verwijzen de voorgangers door naar de beschikbare hulp binnen Woerden.

Het Oor wil een plek zijn waar je kunt binnenlopen om te vertellen waar je mee zit, wat er op je hart ligt, waar je blij mee bent of waar je je zorgen over maakt. De voorgangers hebben allemaal beroepsgeheim, dus zullen alleen informatie uit het gesprek delen, nadat ze dat met jou hebben besproken.

Het Oor start op woensdag 2 januari 2019 van 14.30 -15.30 uur. Loop bij De Plint naar binnen en volg de bordjes van Het Oor. Of vraag ernaar bij de balie.

Op de foto de vijf voorgangers van links naar rechts: Paulien Vervoorn, Hans Berkheij, André Jansen, Joost Schelling en Janneke Stam.

FOTO: Jurgen Rupschus

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden