De heer Derks en de heer Severs ontvingen beide een Koninklijke Onderscheiding. FOTO: Alex de Kuijper
De heer Derks en de heer Severs ontvingen beide een Koninklijke Onderscheiding. FOTO: Alex de Kuijper (Foto: Alex de Kuijper)

Twee onderscheidingen uitgereikt

Vrijdag 4 januari hield Brandweer Harmelen de Nieuwjaarsreceptie. De receptie was extra feestelijk door de uitreiking van twee Koninklijke Onderscheidingen. De vrijwillige brandweerleden de heer M.L.M. Derks en de heer T.M. Severs werden gehuldigd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Harmelen - Al sinds 1991 is de heer Derks manschap en chauffeur van de vrijwillige brandweer Harmelen. In het verleden heeft hij nog andere functies binnen de brandweer post Harmelen uitgevoerd, namelijk bevelvoerder en oefenleider. De heer Derks wordt omschreven als een echte teamspeler en ook in het bestuur van de brandweervereniging heeft hij zijn steentje bijgedragen.

Sinds 1989 is de heer Severs lid bij de vrijwillige brandweer Harmelen. Hij was Manschap B en chauffeur. In het verleden heeft hij nog andere functies binnen de brandweerpost Harmelen uitgevoerd, namelijk plaatsvervangend postcommandant, post oefencoördinator en oefenleider. In al die jaren heeft hij veel kennis opgedaan in het bestrijden van incidenten, welke hij altijd weer op een vakkundige manier wist aan te pakken. De heren Derks en Severs hebben inmiddels afscheid genomen bij de brandweer.

Meer berichten