De Mobilee 2de en 3de divisie turnsters. FOTO: Esther van Leeuwen-Eberwijn
De Mobilee 2de en 3de divisie turnsters. FOTO: Esther van Leeuwen-Eberwijn (Foto: Esther van Leeuwen-Eberwijn)

Uitstekende prestaties voor Mobilee Woerden

Zaterdag 5 januari turnde de Mobilee Woerden selectie turnsters op het Keistad turntoernooi in Amersfoort. Een nieuw toernooi en de Mobilee turnsters gingen met maar liefst 9 medailles naar huis.

Woerden - Voor Mobilee startte de wedstrijd met Meryam Hussain bij de pupillen 2 N2 en Kyra van Maaren en Noa Kompier bij de pupillen 1 N3. De meisjes turnde goede wedstrijden en Meryam mocht het zilver mee naar huis nemen. Daarna turnde de Mobilee pupillen 2 N3, Arjel Schippers, Tess Baldwin en Jill Hoogenboom een goede wedstrijd. En hier mocht Arjel het podium betreden voor een vierde plaats.

Mooie prestaties

In de late middag en avond turnde de Mobilee bovenbouw turnsters hun wedstrijden in Amersfoort. Bij de junioren 2de divisie was er een dubbelslag voor Mobilee, goud voor Tes Snijder en zilver voor Ilse Maurits. Bij de senioren 3de divisie werd er geturnd door Fay van Zuijlen, Anne Snijder, Rosanne Eertman en Floor van Mourik. Hier was Rosanne goed op dreef en ze pakte het zilver. Ook de Mobilee senioren 2de divisie, Gemma van Leeuwen en Li Yuan Wolf kwamen in Amersfoort in actie en hier ging Li Yuan met het brons naar huis.

Zilver en brons

Sanne Douqué turnde een goede wedstrijd bij de jeugd 2 5de divisie, maar kwam net tekort voor een plaats op het erepodium, maar bij de jeugd 2 4de divisie wisten Tess 't Hart en Linda Visser wel het podium te behalen. Linda pakte zilver en Tess brons. En tot slot kwamen de senioren 5de divisie, Sanne Baauw, Kylie Beijer, Nadine Gijzen, Eline Helder en Fenna van Olffen nog in actie. Sanne bleek de beste en pakte het zilver.

Meer berichten