De Mobilee 2de en 3de divisie senioren. FOTO: Esther van Leeuwen-Eberwijn
De Mobilee 2de en 3de divisie senioren. FOTO: Esther van Leeuwen-Eberwijn (Foto: Esther van Leeuwen-Eberwijn)

Succesvol weekend voor Mobilee turnsters

Woerden - Dit weekend turnde de Mobilee selectie turnsters district wedstrijden in Den Haag. Zondag turnde de senioren 3de divisie succesvol in Den Haag. Rosanne Eertman pakte knap het goud in een spannende strijd om de podiumplaatsen. Ook Floor van Mourik en Anne Snijder streden lang mee in de top, maar maakte ook wat foutjes. In het eindklassement eindigde Anne op de 6de plaats, Floor 7de, Tess Verwijs werd 14de en Fay van Zuijlen 20ste.

Bij de 2de divisie senioren streden Mobilee turnsters Li Yuan Wolf en Gemma van Leeuwen mee voor de medailles. Gemma bleek hier zeer succesvol en pakte het brons. Li Yuan maakte een aantal foutjes, maar kwam toch nog tot een 7de plaats.

Naast de district wedstrijden werd er door Mobilee ook gestreden in de turncompetie. De dames uit poule 3 (5de divisie) pakte de eerste plaats en er was een mooie tweede plaats voor het team in poule 2 (4de divisie).

Wilt u de Mobilee turnsters ook eens in actie zien? Kom dan kijken bij de clubkampioenschappen zaterdag 26 januari in Sporthal Snellerpoort in Woerden van 8.15u t/m 18.10u, toegang is gratis.

Meer berichten