Foto: pr

De Liefdesbrief van Daan!

De Liefdesbrief van Daan!

Zoals beloofd een Valentijns-column die niet echt een column is. Maar speciaal voor Valentijnsdag kreeg ik contactadvertenties en een geweldige open liefdesbrief van Daan. Hij reageerde op mijn column"op goed geluk". Hij zoekt een Valentijn. Dus vrijgezelle dames opgelet. Ik stelde voor deze brief te plaatsen in de column omdat zo iedere leuke vrijgezelle vrouw kan reageren op Daan. En dat vond Daan een goed idee. Ik vind het echt super stoer van je Daan.

En dit is toch veel leuker dan welke datings-site of liefdesapp. Dit is namelijk echt ouderwets analoog op print maar dan nu nieuwerwets. Daan, ik wens je heel veel lieve, leuke en oprechte reacties. 

En zoals Carry Tefsen het op tv vroeger al zei: Op goed geluk!! 

Beste Mirte,

Mijn ouders attendeerden mij op jouw artikel, de "Woerdensche Column", in de Woerdense Courant. Wat een goed en leuk idee. Vandaar dat ik het probeer, want je weet maar nooit. "Op goed geluk" dus.

Beste lezers van Mirte, 

Laat ik beginnen met wat over mijzelf te vertellen. Mijn naam is Daan, ik ben 33 jaar en woon in Utrecht. Vroeger heb ik altijd in Woerden gewoond. Daar ben ik geboren en getogen zoals dat heet. Sporten zit in mijn bloed. Ik heb dan ook de sportopleiding CIOS gedaan. Als zweminstructeur werk ik in Den Hommel, een zwembad in Utrecht. Ook in het voetbal ben ik actief. Jarenlang als voetbaltrainer van jeugdteams en nu als onderbouw coördinator bij de voetbalclub Geinoord in Nieuwegein. Om fit te blijven ga ik vaak hardlopen en naar de sportschool. Ook ga ik graag vissen in mijn bootje. Wil je weten hoe ik eruit zie en wat ik allemaal beleef ga dan naar mijn Facebook pagina: 

https://www.facebook.com/daan.delangen

De hobby's die ik doe vind ik leuk en wil ik absoluut blijven doen. Wel wil ik in een relatie daar wat wat minder tijd aan besteden. Want heb je een relatie dan besteed je tijd aan elkaar en doe je ook allerlei activiteiten samen. Niet alleen is belangrijk wat ik doe maar vooral hoe ik ben. Ik ben sportief, spontaan, open en oprecht. Zeg wat ik denk en praat soms te veel. Eerlijk, betrouwbaar, zelfverzekerd en flexibel. Maar ik ben soms wel wat ongedurig. Ik hou van een grapje en ben niet humeurig.

Genoeg over mijzelf. Wat zoek ik? Een kameraad, een maatje en partner met wie je samen alles doet en dingen deelt. Je bent ook open en spontaan. Je komt voor jezelf op en je bent assertief dus niet op je mondje gevallen. Ben je ook nog vrolijk, enthousiast? Geweldig! Ben jij die leuke en sportieve meid? Dan zoek ik jou!

Je kunt mij benaderen door te mailen (zie onder). Ik kijk er naar uit!

Groet Daan.

daandelangen85@hotmail.com

Wat een lef heb je om dit te doen Daan! Het is nu aan jullie. Voor alle vrijgezelle dames dat wordt dus mailen meiden!

Ooh en voor dat ik het vergeet nog een contactadvertentie voor mannen op volle leeftijd. 

V 57, hartelijk, veelzijdig, reislustig zkt M tot 70 erudiet, maatsch. betrokken, ondernemend, vrolijk. Om de toekomst met passie, nieuwsgierigheid en avontuur tegemoet te lopen.

fgrorder@gmail.com

De rest van de contactadvertenties en Valentijns-berichten staan elders in de krant. 

Ik Wens iedereen een fijne Valentijn. En mijn geweldige moeder een fantastische 70ste verjaardag. Trots op je. 

Meer berichten