Foto:

Meningen

Er zijn zoveel onderwerpen waar ik het over zou kunnen hebben in deze column. Neem bijvoorbeeld de kerstverlichting die nog steeds in het Woerden Centrum hangt..? Als echt kerstkind heb ik daar wel een mening over. Maar waarschijnlijk u ook.

Of dat de Parijsebrug dicht is en dat heel lang gaat duren. Of dat ook de Mandelabrug dicht is.... Terwijl het er in het weekend en ook vaak doordeweeks (in de avond) rustig is met het zogenaamde bouwverkeer of de zogenaamde werkzaamheden (los van dat betonstorten). En met de zogenaamde veiligheid is er niks aan de hand. Dus ik snap niet en velen met mij waarom deze de komende weken 7x 24 uur dicht moet. Ik heb daar wel een mening over maar ik denk u ook.

Of dat het Westerpark nu groots verbouwd wordt en er geen stadsstrand komt. En het een "gezellig" Keuvelpark wordt vol met keuvelaars. Lekker keuvelen en bloempjes plukken... (Keuvelpark.. wie heeft deze naam in hemelsnaam bedacht). Ik heb daar wel een mening over maar ik denk u ook.

Of dat vandalen het nodig vonden om in het Molenvlietpark weer van alles te slopen. En dat je allemaal weet en denkt te weten wat voor types dat zijn geweest...? Ik heb daar wel een mening over maar ik denk u ook.

Of dat Woerden TV bijna geen echt nieuws meer brengt. Waar ze in het verleden altijd de scoops hadden en nooit op hun vingers zijn getikt omdat hun berichtgeving klopte. Jammer dat dit journalistieke medium langzaam wegebt. Behalve op dat enkele spel en tikfoutje dan... Ik heb daar wel een mening over maar ik denk u ook.

De burgemeester is zijn nieuwe termijn aangegaan van 6 jaar in Woerden (gefeliciteerd trouwens). Ik heb daar wel een mening over maar u waarschijnlijk ook.

Kiki Schippers schreef vorige week in haar column van het AD dat ik vaak wordt nagestaard op straat. En ze heeft echt gelijk. Het gaat ongeveer zo: Kijk daar een transgender in het wild... Welkom in Woerden. Ik heb daar wel een mening over en ik denk u waarschijnlijk... Oooh pas op dat u uw nek niet verdraait. Ach kijk maar even met uw mening.

Mirte Damen

Meer berichten