Foto: Alex de Kuijper

De spanning neemt enkel toe

Wie haalt nacompetitie?

De vierde klasse laat dit seizoen zien dat het niveau dicht bij elkaar zit. Waar Gouda op het kampioenschap lijkt af te gaan, zijn de ogen daarachter op elkaar gericht. Een handvol punten scheidt de tweede van de zevende plek.

Door: Nik Mandemakers

Woerden - Zaterdag won VEP het duel met Rijnstreek met 5-1 ruim en daarmee bevestigde de ploeg de vorm waarin het dit seizoen verkeerd. De Woerdenaren bezetten momenteel een derde plek en dat is simpelweg goed te noemen. Het is voor de ploeg immers het eerste seizoen in de competitie en is er gebouwd aan een compleet nieuw elftal. De situatie is voor de ploeg aangebroken dat het voor de prijzen zal gaan strijden. Toch liggen er meer kapers op de kust. De verschillende ploegen uit de gemeente Woerden staan dicht bij elkaar.

SC Woerden, Siveo '60 en VV Kamerik volgen op niet meer dan drie punten. Het maakt de competitie erg interessant en zaterdag kunnen de verhoudingen weer totaal anders zijn. Dan gaat VEP op bezoek bij het Zegveldse Siveo '60.

Siveo '60 kent voor dat duel enkele personele problemen, maar is vastberaden om de derby met VEP te winnen.
De ploeg van Bjorn van Muijlwijk staaat momenteel zesde en heeft de punten dus ook hard nodig. Ondanks dat het seizoen vooralsnog moeizaam verloopt liggen de mogelijkheden om de nacompetitie voor promotie te halen nog altijd open. Lees verder op pagina 21.

Meer berichten