Foto: pr

Wie is de mol!!?

Ik kreeg door dat de afdeling communicatie van de gemeente Woerden weg gaat, ahum weg moet! Ik werd getipt door diverse hoge insiders (klokkenluiders). Ik zal ze aanduiden met 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9.

1: Tja, op een gegeven moment ben je er wel klaar mee, het zorgt natuurlijk voor een enorme ruis op de lijn. En dat is niet de bedoeling.

2: Het leek hier steeds meer op het programma wie is de mol... non stop mollenstreken en je weet nooit van wie.. En dan kan jij het zogenaamd weer goed gaan zitten lullen. Het was op een gegeven moment zo erg dat ik dacht wanneer gaat de stemming plaatsvinden...

3: Dan moest ik een persbericht eruit doen, maar voordat die eruit was belde journalisten al met vragen... Je voelt je totaal niet relevant meer. Het is zo de omgekeerde wereld geworden..

4: Als ik eerlijk ben zit ik hier gewoon mijn tijd lekker uit, maar eigenlijk zorg ik liever voor mijn kinderboerderij.

5: Na jaren mijn best gedaan te hebben komt de leeftijd dat ik met de VUT mag. Mijn taak was het ontregelen van mijn collega's en als er vragen kwamen waar ik geen zin in had dan liet ik de journalisten wobben. Of ik zei gelijk WOB nou maar! Dan kwam de waarheid altijd boven. Maar dat werd mij intern niet in dank afgenomen. Terwijl ik dan dacht op een eerlijke manier bezig te zijn geweest. Ik kan mezelf eerlijk blijven aankijken in de spiegel.

6: We werken nu al heel lang met deze afdeling, maar de ervaring leert mij dat achterkamertjes veel effectiever zijn. En er wordt hier wat gelekt. Waarom zijn ze dan nog nodig? Er ligt genoeg info op straat. En dan geef je ze eens wat, verprutsen ze het omdat ze niet geloofwaardig overkomen. Tja, de afdeling communicatie is altijd al het kindje van zorg geweest wat veel hulp nodig had.

7: Hebben wij een afdeling communicatie....? Nooit geweten!

8: Wat een toestanden met die verkeersregelaars en die bruggen overal dicht. En wij moeten er maar weer een kloppend verhaal van maken. Dus doe je lekker waar jezelf zin in hebt. Dat doen zij ook! Wie bedoel je? Die verkeersregelaars. Ze deden niks, echt helemaal niks. Dan ga je bij jezelf denken had ik wat anders moeten gaan doen? Ben blij dat de deze afdeling ophoudt.

9: Ik heb het zoveel en zo vaak keer op keer geprobeerd met ze, maar het werkte niet. Dan ga je uiteindelijk wel lekken. Ik ben de Mol!!

En toen werd ik wakker en bleek Merel gewoon de mol te zijn!

Mirte Damen

Meer berichten