Foto:

Woerdenaar in finale Holland's Got Talent

BreakSquad, met Woerdernaar Bram de Waal, is door naar de finale van Holland's Got Talent. Aankomende zaterdag is BreakSquad te zien in de finale.

Woerden - De show van BreakSquad is in de halve finale met een staande ovatie ontvangen. Gaan ze dit ook weer klaarspelen in de finale? Bram de Waal, lid van BreakSquad, vertelt: "Ik kijk er enorm naar uit om met mijn crew de dans te doen en zoveel mogelijk plezier te hebben. Wat we precies gaan doen, blijft nog even een verrassing. We gaan in ieder geval een fantastische show neerzetten." Bram traint momenteel ruim 30 uur per week met zijn crew voor de finale.

BreakSquad is door naar de finale op zaterdag 16 maart waar de kijkers mogen beslissen wie er met de prijs van 50.000 euro naar huis gaat. Bram vertelt enthousiast: "We hebben Holland's Got Talent vanaf dag één al serieus genomen en dat heeft gewerkt. Wij doen mee om te winnen!"


Levi wil graag dat iedereen op zijn freerunleraar Bram stemt. Om die reden heeft hij flyers laten maken. Komende zaterdag gaat hij deze uitdelen op zijn school Constantijn, in de wijk en winkelcentrum Molenvliet.

Meer berichten