Foto:

Eerste editie Fashion Week Woerden

Op 6 april is de eerste editie van Fashion Event Woerden, ofwel #FEW. Het evenement, is een initiatief van BIZ Vereniging Stadshart Woerden en wordt georganiseerd in samenwerking met de winkeliers. Deze zaterdag belooft een bruisende dag te worden, waarbij mode en stijl centraal staan.

Woerden - Patricia van Hall, organisator in opdracht van BIZ Vereniging Stadshart Woerden, vertelt: "We zijn erg trots op het grote aantal deelnemers. Het is super leuk dat meer dan 40 winkels deelnemen tijdens deze eerste editie! Het wordt een vrolijke, inspirerende en feestelijke dag." Fashion Event Woerden is door het hele centrum met talloze activiteiten en initiatieven. Het evenement richt zich uiteraard op fashionista's en andere trendy types, maar ook voor fashionisto's, kinderen en minder modegevoelige bezoekers is #FEW een bezoekje waard. Van een modeshow op straat en intieme modepresentaties in de winkels tot ludieke acties als 'boksen voor een boxer' en spijkerbroek hangen.

Hangt er een miskoop in de kast? Neem 'm mee naar het RIE theater en laat je adviseren door een modeprofessional en Woerdense modestudenten. Zij laten je zien hoe je de miskoop kunt dragen, vermaken of kunt combineren met iets nieuws, waardoor die modeflater misschien wel je meest geliefde modestuk wordt. Blijkt de miskoop toch echt een miskoop te zijn? Ruil 'm dan ter plekke in het RIE theater. Kleding swappen is goed voor je budget, leuk, duurzaam én kan een verrassend hippe outfit opleveren.

Bij meer dan 35 winkels kun je het aankoopbedrag van je nieuwe outfit of fashion accessoire terugwinnen, door een selfie te nemen in één van deze winkels en deze te posten met de hashtag #FEW. De deelnemende winkeliers zijn duidelijk te herkennen aan de #FEW WinSpot sticker op de stoep. Patricia: "Iedere winkel geeft dus individueel aan een van zijn klanten het aankoopbedrag terug. Je kunt dus bij meer dan 35 winkels een aankoopbedrag terugwinnen." Heb je een ultieme modewens of een -uitdaging? Op 6 april struint er ook een personal shopper door de straten van Woerden. Stadshart Woerden geeft 2 shop sessies met deze personal shopper weg, inclusief €200 shopbudget! Meld je aan voor een shop sessie via website van Stadshart Woerden.

Praktische informatie

#FEW, Fashion Event Woerden, is op zaterdag 6 april in het Rie theater en in de winkels van Stadshart Woerden. Meer informatie op www.stadshartwoerden.nl/FEW/ en www.stadshartwoerden.nl/winnen/.

Meer berichten