Bij goed weer gaan de koeien voor de eerste keer naar buiten. Dat belooft een heel spektakel te worden. Foto: Fred Westerink
Bij goed weer gaan de koeien voor de eerste keer naar buiten. Dat belooft een heel spektakel te worden. Foto: Fred Westerink (Foto: Fred Westerink)

BoerenLandFair Waarder

Op 13 april 2019 zal de grote BoerenLandFair plaats vinden op de kaasboerderij aan de Groendijck 59A te Waarder.

Waarder- Naast de vrolijke koeien -en ook kalfjesdans, kan er ook op een kameel gereden worden, geeft de brandweer demonstraties, is de kaasmakerij te zien. Er kan op quads gereden worden en met een echte kraan worden gewerkt. Op de kaasboerderij is biest te verkrijgen. Er is een gezellige markt van circa 100 kramen. Natuurlijk is er gelegenheid om bij te praten onder het genot van een kopje koffie. Ook kunt u in de stallen kijken en is er een heus plein met heel veel aaibare kleine/jonge dieren aanwezig. Naast de koeiendans is er zaterdag 13 april een uitgebreid programma.

Voor de kinderen zijn er trampolines, een speelplein en natuurlijke de lammetjes en kleine huisdieren en nog veel meer. Raadzaam is om de activiteiten te bekijken op www.boerenlandfairwaarder.nl. De uitgebreide markt biedt allerlei kraampjes met streekproducten, brocante, cadeauartikelen en lifestyle. Voor de lekkere trek zijn er voldoende kraampjes met lekkere hapjes en drankjes en pannenkoeken.

Kijk op www.facebook.com/boerenlandfairwaarder

Meer berichten