Evy Markovits neemt op zondag 2 juni deel aan de finale Miss Nederland.
Evy Markovits neemt op zondag 2 juni deel aan de finale Miss Nederland. (Foto: )

Evy Markovits naar Miss Nederland 2019

Ieder jaar is Miss Nederland weer op zoek naar het mooiste meisje van Nederland De perfecte Miss, is niet alleen mooi van buiten, ze heeft ook een grote sociale en maatschappelijke betrokkenheid. En ja, uiteraard heeft ze tevens interesse in social media en uiterlijke verzorging, aldus Kim Kötter, het gezicht van, maar ook één van de echte powervrouwen achter de Miss Nederland organisatie. Nederland staat wereldwijd bekend om de knappe dames, maar Miss Nederland is juist op zoek naar dát beetje extra. De Miss die knap, intelligent, enthousiast is en uiteindelijk kan fungeren als rolmodel.

Woerden - Afgelopen zaterdag was ook de Woerdense Evy Markovits aanwezig tijdens de selectiedag in Amsterdam. Zij had zich laten over halen om mee te doen en zonder dat het thuisfront en vrienden ervan af wisten, trok zij in het Krasnapolsky hotel haar hoge hakken aan. Toen ze aan het eind van de middag te horen kreeg dat ze bij de laatste twintig meisjes zat, informeerde zij hen dan ook zeer onverwachts. Als klap op de vuurpijl, hoorde ze een uur later dat ze bij de laatste 10 finalisten behoort.

Evy is dol op uitdagingen en wedstrijden, ze heeft tot 2 jaar geleden een doel en droom gehad om toptennisser te worden. Zij heeft de handdoek in de ring moeten gooien omdat ze last bleef houden van een schouderblessure. Ze heeft toen even met haar handen in haar krullenbos gezeten en heeft het roer om moeten gooien.

Op dat zelfde moment werd ze gescout door een modellenagency en is ze op 17-jarige leeftijd naar Zuid Afrika vertrokken om daar als model te werken. Met haar sportieve look en doorzettingsvermogen heeft ze gewerkt voor campagnes.

Het afgelopen jaar is Evy weinig op het Plantsoen in Woerden aanwezig geweest. Ze zat in Londen, Parijs, Hamburg, Hong Kong en Kaapstad. Daarnaast is ze ook druk als influencer en werkt ze tussen de shoots door voor een modellenbedrijf. ality- en promotiebranche. Evy heeft nog weinig tijd over om te tennissen maar de vele uren trainen op de tennisbaan zijn zeker niet voor niets geweest. Immers, door het beoefenen van topsport verwerven jonge sporters belangrijke basisvaardigheden en competenties die ten goede komen aan hun algemene en persoonlijke ontwikkeling. Hopelijk heeft Evy daarvan profijt tijdens de finale van Miss Nederland, die op zondag 2 juni 2019 gepland staat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden