Nicole en Karin zijn allebei zelfstandig uitvaartondernemer in Woerden en willen graag laten zien wat er mogelijk is als het gaat om een uitvaart.
Nicole en Karin zijn allebei zelfstandig uitvaartondernemer in Woerden en willen graag laten zien wat er mogelijk is als het gaat om een uitvaart. (Foto: )

Uitvaartmarkt Woerden 'inspiratie bij afscheid'

Eerste Uitvaartmarkt in Woerden, 'inspiratie bij afscheid'. "Durf je te laten inspireren op wat allemaal mogelijk is als het gaat om het maken van een mooie laatste herinnering", zo vertellen initiatiefneemsters Nicole Fazzi-Burgers en Karin Horsting. Zij organiseren op zaterdagmiddag 18 mei van 13.00 tot 17.00 uur de eerste Uitvaartmarkt in Woerden.

Woerden - In overleg met de gemeente hebben zij voor de prachtige begraafplaats Meeuwenlaan aan de Meeuwenlaan 36 in Woerden gekozen. "De dood blijft een lastig onderwerp. Wij maken het ook niet minder verdrietig, maar wij willen graag laten zien hoeveel bijzonders er mogelijk is." Nicole en Karin zijn allebei zelfstandig uitvaartondernemer in Woerden. Op het plein staan dertig kraampjes en in de kapel worden diverse lezingen gehouden. Bijzonder is de lezing door Kefah Allush om 14.15 uur. Hij presenteert het programma waarbij hij in een geel Fiatje 500 het land doorkruist en BN-ers spreekt over de dood. De zelfgemaakte en beschilderde kist van Henk Schiffmacher is te bewonderen, maar ook de mooiste urnen, gedenkstenen en prachtige rouwbloemstukken. En aan de kinderen is ook gedacht, zij kunnen onder begeleiding knutselen op de markt. Entree is gratis. www.uitvaartmarktwoerden.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden