Foto: Dylan jake vermaas

Toost Festival voor de eerste keer naar Woerden

Het lekkerste reizende festival van het jaar komt voor de eerste keer naar Woerden! In het weekend van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni 2019 strijkt de TOOST karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kinderprogramma en vooral véél lekkers en gezelligheid neer op het Exercitieveld te Woerden.

Woerden - Het terrein is vrijdag van 16.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 13.00 tot 21.00 uur geopend en de toegang is gratis!

TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens donderdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat volgt een driedaags programma met 16 foodtrucks die je doen watertanden. Naast een ruim aanbod aan wijnen en speciaalbieren vermaak je je op TOOST ook met een volle muziek line-up op het rollende podium en de kids-corner met het hele weekend door creatieve workshops.

Het rollende podium

Elke dag is er muziek op het rollende podium van TOOST. Zo reist onder andere Joost Wander en het aanstekelijke El Colectivo Camacho met ons mee. Net zoals de disco- en guilty pleasure hero's van De Platenbakker. De favoriet van vorig jaar DJ Yuppe Fish is er ook bij met zijn vinylplatencollectie.

Datum: vrijdag 28 t/m zondag 30 juni. Locatie: Exercitieveld, Woerden. Prijs: gratis. www.toostfestival.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden