Le Perron met medewerkers en directie van Bolton Groep. FOTO: Danielle Verweij
Le Perron met medewerkers en directie van Bolton Groep. FOTO: Danielle Verweij (Foto: Danielle Verweij)

Hoogste punt bereikt Le Perron in Woerden

Op vrijdag 10 mei 2019 is het hoogste punt gevierd van het appartementengebouw Le Perron van het project Woerden Centraal in Woerden. In het bijzijn van de kopers en betrokken medewerkers is dit belangrijke moment gevierd.

Woerden - Het appartementengebouw Le Perron bestaat uit 36 appartementen en 2 penthouses gelegen aan de Jan van Beierenlaan in Woerden. De hoogste woontoren van Woerden is het sluitstuk van Woerden Centraal waar eerder 71 woonhuizen en 4 andere woontorens zijn gebouwd. Het appartementengebouw Le Perron omvat een grote variatie aan appartementen; met oppervlaktes van 74m2 tot 173m2 en allen met ruime buitenruimtes en fenomenaal uitzicht over Woerden. In het derde kwartaal van 2019 zullen de appartementen worden opgeleverd en zullen de bewoners hun appartementen gaan betrekken.

Met name de constructie is een knap staaltje technisch vernuft. De sandwichgevelelementen inclusief kozijnen zijn compleet in de fabriek gemaakt en in één geheel aangeleverd op de bouwplaats. Daar zijn de gevelelementen middels een kraan op de juiste plek geplaatst. Door een efficiënte voorbereiding heeft Bolton Bouw steigerwerkloos kunnen bouwen.

Meer berichten