Foto:

Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food 1 en 2 juni Woerden

Woerden - Het Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food komt op 1 en 2 juni naar Woerden! Net als vorig jaar hoopt de organisatie op spontane picknick afspraakjes en heel veel gezelligheid. Ga op smakelijke ontdekkingsreis en check in bij de leukste mobiele keukens. Twintig enthousiaste Foodtruckers maken voor jullie de meest heerlijke gerechten. Het Exercitieveld in Woerden wordt dit weekend een groot openluchtrestaurant. Elke smaakpupil wordt bruisend geprikkeld! Ook vegan, biologisch, glutenvrij en vegetarisch aanbod is er volop te vinden.

De Foodtruck events van Evenementenorganisatie Bruisend staan voor informeel en een ongedwongen knusse sfeer, gevarieerd ambachtelijk aanbod, lokale betrokkenheid, kindervermaak, duurzaam en het ons kent ons gevoel! Ben je dol op lekker eten en ontdek je graag nieuwe gerechten? Tijdens dit Foodtruck festival serveren de Foodtrucks gerechten uit verschillende werelddelen. Van Mexicaanse bbq worstjes tot Spaanse churros, van Franse wijnen tot Amerikaanse hotdogs! Maar ook Nederlandse paling, koffie en Italiaans ijs zijn er te vinden. Ga op een smakelijke ontdekkingsreis.

Uiteraard wordt er ook weer dit jaar aan de kids gedacht en daarom is er kindervermaak voor diverse leeftijden te vinden. Voor de hele kleintjes is er de Little Tiny draaicarousel en de zweefmolen. Voor de iets grotere kinderen de kop van jut en een uitgebreide spelwagen waar van alles te doen én te winnen is!

Kom jij ook naar Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food op 1 en 2 juni? Het festival is van 13.00 tot 20.00 uur open. De locatie is evenemententerrein Exercitieveld Woerden. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie op www.bruisend.nu.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden