Woerden staat op de Vakantiebeurs in Utrecht!

Van woensdag 11 t/m zondag 15 januari a.s. is Woerden weer aanwezig met een stand op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Na een succesvolle beurs in 2016 zijn we er dit jaar ook weer bij. Vijf dagen lang wordt Woerden onder de aandacht gebracht bij potentiele bezoekers. Woerden Marketing, vrijwilligers van het Toeristen Informatiepunt en dé kaasmannen van Woerden zullen de bezoekers gastvrij ontvangen,

informeren en enthousiasmeren op de Vakantiebeurs om een bezoek aan Woerden te brengen. Op de stand vind je alle informatie, leuke beursacties en natuurlijk héérlijke kaas!

Waar kan je ons vinden?

Wil je ook een kijkje nemen bij Woerden op de Vakantiebeurs? Kom dan langs bij stand F074 in hal 11 in het Holland paviljoen. De beurs is geopend van woensdag t/m donderdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Speciale beursacties

Natuurlijk hebben we ook weer zeer aantrekkelijke beursacties speciaal voor de bezoekers van de Vakantiebeurs! In samenwerking met het Stadshotel & Van Rossum, de Posthoorn Lodge, het Best Western Cityhotel Woerden, Boerderij de Boerinn en het Kaaspakhuis bieden wij leuke winacties aan op de beurs. Dus kom langs op de stand en maak kans op één van de mooie prijzen.

Meer berichten