Ieder deelnemer ontving een mooie medaille en een diploma voor zijn prestatie. Foto: Jolanda van Swol
Ieder deelnemer ontving een mooie medaille en een diploma voor zijn prestatie. Foto: Jolanda van Swol (Foto: Jolanda van Swol)

Jaarlijks kampioenschap VEP Gym levert veel kampioenen op

Het jaarlijkse clubkampioenschap van VEP Gym waren in de Snellerpoort. Dit kampioenschap werd samen met OKV georganiseerd en is een echt feestje voor alle kinderen en leiding.

Woerden - Julia Jonkeren werd clubkampioen in de categorie recreanten meisjes instap, pupil, jeugd. Maja Gardon klom het hoogste podium op in categorie recreanten meisjes Kabouter, instap. Bij de jongens categorie pupil liet Remanu Karakoc het goud om zich hangen. Julian van Leusden nam in categorie instap, pupil de gouden medaille in ontvangst. De turnsters van de Jong Talenten turnden hun wedstrijd in koppels. Twee turnsters streden met elkaar strijden om een podiumplaats. Lieve van Damme werd samen met Rosanne van Lindenberg eerste. In de categorie senioren van de maandag werd Lianne Geersing clubkampioen. De selectie turnden hun wedstrijd in teamvorm. Het team dat zichzelf de naam had gegeven LYN bestond uit Lotte van Heijst, Ninthe vd Kooy en Yanique Otgaar. Deze drie dames namen gezamenlijk de titel clubkampioen in ontvangst.

Omdat VEP vind dat ieder kind een kampioen is kreeg elk kind een mooie medaille en een mooie diploma voor zijn of haar prestatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden