Adriaan Theeuwes bracht een bezoek aan de benefiet filmvoorstelling die Thomas Romers organiseerde bij AnnexCinema.
Adriaan Theeuwes bracht een bezoek aan de benefiet filmvoorstelling die Thomas Romers organiseerde bij AnnexCinema. (Foto: )

Filmvoorstelling voor het goede doel

De 18-jarige Thomas Romers uit Waarder studeert Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Woensdag 5 juni organiseerde hij een benefiet filmvoorstelling bij AnnexCinema, om geld op te halen voor het Daan Theeuwes Fonds.

"Eerst was ik van plan om geld op te halen met een voetbalactiviteit, maar ik wilde iets originelers organiseren," vertelt Thomas. "Zo kwam ik bij de bioscoop terecht, hier kon ik de doelgroep bereiken." Uiteindelijk heeft de actie, mede dankzij een bijdrage van hoofdsponsor De Koning Hoveniers 515 euro opgehaald. "Hier gaan natuurlijk nog wel onkosten vanaf, maar ik ben heel tevreden met het bedrag," aldus Thomas. "Het was een leuke avond en ik heb 23 mensen kennis laten maken met het Daan Theeuwes Centrum. Dit was mijn belangrijkste doel." Ook Adriaan Theeuwes, oprichter van het revalidatiecentrum, was aanwezig bij de voorstelling.

Vorig jaar zamelden eerstejaars studenten Communicatie geld in voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Dit jaar koos de Hogeschool Utrecht het Daan Theeuwes Fonds als het goede doel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden