Liana Kievit, een nieuwe ondernemer in de binnenstad van Woerden. Foto: Jaco Kazius
Liana Kievit, een nieuwe ondernemer in de binnenstad van Woerden. Foto: Jaco Kazius (Foto: )

Nieuw gezicht in de Kruisstraat

Een ervaren en deskundige onderneemster heeft het roer overgenomen van de Alexanderhoeve winkel in de Kruisstraat. Liana Kievit heeft samen met haar man Peter al 15 jaar een kaaswinkel in Baarn.

Woerden - Deze winkel is meerdere malen in de prijzen gevallen, o.a. een 2e plek in de Gouden Kaasmes competitie en meermaals een top 5 notering in diezelfde competitie.

Oorspronkelijk komt Liana uit de horeca en haar ervaring met wijn-spijs combinaties en gerechten met kaas heeft ook al direct geleid tot een mooie Woerdense samenwerking; in het najaar wordt er samen met Woerdens Wijnhuis (Jan de Bakkerstraat) en Café De Pompier (Kerkplein) een kaas en wijn proeverij georganiseerd.
Het assortiment van Alexanderhoeve dat al bestond uit kaas, noten en wijn is uitgebreid met verse olijven, bonbons van La Bohéme uit Breda, diverse oliën en azijnen, italiaanse koekjes en andere lekkernijen. Ter kennismaking ontvangt de klant bij besteding van 10 euro zolang de voorraad strekt een lekkere verrassing van Liana. Uit dit ruime assortiment kan uiteraard ook voor iedereen een mooi kadopakket worden samengesteld en ook het verzorgen van een kaasbuffet thuis of op lokatie behoort tot de mogelijkheden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden