Zwem4Daagse 2019

Het is eindelijk weer zo ver, de jaarlijkse Zwemvierdaagse in Batenstein. Dit jaar is het 50-jarig bestaan en het belooft een feestje te worden.

Woerden - De Zwemvierdaagse vindt plaats van dinsdag 9 juli tot en met vrijdag 12 juli. Er kan dagelijks worden gezwommen van 18.30 tot 20.30 uur. Er kan worden gekozen uit 250, 500 of 1000 meter per avond.

Op het programma staat niet alleen BanenZwemmen, er zijn ook genoeg andere dingen te doen. Op dinsdag 9 juli wordt de week op feestelijke wijze met El Capstok gestart. De rest van de dagen kun je onder andere meedoen aan een bootcamp, een tropische bloemenkettingwedstrijd, limbo dansen, een waterpolo clinic en nog veel meer. Tijdens de Zwemvierdaagse zijn er in Batenstein Eten & Drinken speciale dag kortingen.

Jong en oud, goede zwemmers of juist niet. Het maakt allemaal niet uit. Iedereen met een A-diploma kan meedoen! Je zwemt in jouw eigen tempo de afstand waar jij je prettig bij voelt. Voor het volledige programma en aanmelden, kijk op: www.batensteinwoerden.nl/zwem4daagse.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden