Noodwinkel is misschien wat overdreven, het bedrijf zelf spreekt van een servicepunt.
Noodwinkel is misschien wat overdreven, het bedrijf zelf spreekt van een servicepunt. (Foto: )

Noodwinkel Intersport/Twinsport

Intersport/Twinsport, dat werd getroffen door een brand, heeft een grote container in gebruik genomen als noodwinkel op het eigen parkeerterrein aan de Jaap Bijzerweg.

Woerden - ,,Je kunt hier dan wel niet fysiek shoppen, maar wel onder andere online je bestellingen doen en je racket laten bespannen'', zegt een medewerker. ,,Vaste klanten kunnen bij het servicepunt in de container ook extra korting krijgen en de koffie staat klaar.'' De 'servicecontainer' blijft voorlopig op de Jaap Bijzerweg staan. Het kan minimaal nog ongeveer een half jaar duren voordat de winkel weer opengaat.

De brand die de Woerdense sportzaak verwoestte, was eind mei. Deze ging gepaard met metershoge vlammen en is waarschijnlijk ontstaan op het dak van het middelste deel van het complex. De brand is ontdekt door het beveiligingsbedrijf Uniseco dat een surveillanceronde deed over het bedrijventerrein. Intersport/Twinsport wil op dezelfde plek aan de Jaap Bijzerweg terugkeren met een compleet nieuwe Intersport Twinsport 2.0 concept store. Wanneer dat is, hangt af van de staat van het pand en hoe lang het duurt voordat het pand weer ingericht is. Dat Woerden meeleeft met het bedrijf en het personeel, werd al kort na de brand duidelijk. Het regende steunbetuigingen op social media en ondernemers en de gemeente lieten weten te willen helpen waar ze kunnen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden