Kimberly won de titel Miss World Nederland Multimedia. Foto: Fotovrouwtje
Kimberly won de titel Miss World Nederland Multimedia. Foto: Fotovrouwtje (Foto: Fotovrouwtje)

Kimberly is Miss World Nederland Multimedia

Afgelopen donderdag kwam Kimberly van Engelen uit Harmelen uit in de finale van Miss World Nederland. Een enorme prestatie én ze won de titel Miss World Nederland Multimedia.

Harmelen - Kimberly heeft zich ingeschreven voor Miss World Nederland 2019, door een tip van de winnares van 2018: Leonie Hesselink. Door de verhalen van Leonie leek het Kimberly een ontzettend leuk en leerzaam traject. En niets was minder waar.

Er ging een druk traject vooraf aan de finale. Zo kregen de dames workshops, etiquetteles en verschillende uitdagingen. Kimberly: "Het leukst vond ik de 'Top Model Challenge' en de etiquetteles. Tijdens de etiquetteles wordt er een bepaalde denkwijze aangeleerd. Het gaat veel verder dan enkel hoe je je gedraagt tijdens een evenement."

Een van de uitdagingen ging over multimedia. De dames maakten voor deze uitdaging een promotiefilm over hun eigen dorp of stad en werkten een middag vrijwillig bij een stichting of een goed doel. Daarnaast werd er gekeken naar hoe je presteerde met betrekking tot social media, een persmap en artikelen in de krant. Een belangrijk onderdeel van deze uitdaging was ook de professionele houding van de dames tijdens het uitvoeren van deze opdrachten. "Door het winnen van deze uitdaging heb ik de titel Miss World Nederland Multimedia mogen ontvangen. Hier ben ik erg trots op."

Een andere uitdaging die de dames aangingen was de 'Mental Outdoor Challenge'. Kimberly: "Dit was echt een stoere challenge." Er werden vlotten gemaakt in teamverband. Op deze vlotten gingen de dames naar de overkant van de plas en weer terug. "Daarnaast moesten we met de groep op het 'vliegend tapijt' een parcours afleggen en het klimbos in om daar een parcours af te leggen."

"Ik vond het bijzonder om deel te nemen aan dit evenement. Het was een hele mooie avond en ik ben geen moment zenuwachtig geweest. Dat kwam ook doordat het achter de schermen erg gezellig was met de andere meiden." Kimberly heeft veel geleerd tijdens het traject en de finale.
"Iedereen kan bereiken wat je voor ogen hebt. Als je maar doorzet!"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden