Klooien met kinderboeken
Klooien met kinderboeken (Foto: de Bibliotheek)

Klooien met kinderboeken in de bibliotheek

Tussen 20 juli en 30 augustus is het vakantie! En dat betekent maar één ding… dat we een hele hoop vrije tijd hebben om te vullen. Waar kan je dat beter doen dan in de Bibliotheek?

Woerden - Dacht je dat je bij de Bibliotheek alleen boeken kunt lezen? Je kunt ze nu ook DOEN! Bibliotheek Woerden verzamelt de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten en maakt een ‘Klooien met kinderboeken-collectie’ voor jou om te komen ontdekken. Doe mee met het lees- en doe-programma en lees boeken die je aan het klooien zetten. Spaar stickers door mee te doen aan de verschillende opdrachten of verzin zelf een leuke opdracht.

Jouw eigen expositie

De gemaakte werken komen in een doorlopende expositie in Bibliotheek Woerden te hangen of staan. Dus ook jouw werk wordt getoond aan een groot publiek!

Klooi-diploma

Bij een volle stickerkaart ontvang je een klooi-diploma – en die moet je gewoon hebben! Woensdag 4 september kun je jouw volle stickerkaart inleveren voor je diploma en klooi-cadeau. Bibliotheek Woerden, 15.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten