Drakenbootrace Woerden op 14 september

De drakenbootrace wordt gehouden in de Singel in Woerden vanaf de Parijse Brug/Kalsbeek College locatie Bredius. Inschrijven kan tot 30 juli.

Woerden - Dennis Celant, één van de organisatoren: “Dit spektakel mag je niet missen. Niet alleen omdat het een gezellig en sfeervol evenement is, maar vooral omdat wij hiermee geld ophalen voor een goed doel. Inschrijving kan alleen als team. Iedereen kan meedoen. Inschrijving is mogelijk tot 30 juli via www.drakenbootracewoerden.nl.”

Hoe werkt het?

Dick Hund, namens de organisatie: “Steeds varen twee boten tegen elkaar. Ieder team vaart tenminste twee heats. De snelste teams gaan door tot wij uiteindelijk een nummer 1, 2 en 3 kunnen huldigen. Roei-ervaring is niet nodig, wel een zwemdiploma! Bovendien wordt vooraf een duidelijke uitleg gegeven.”

Friends4Owen

Het goede doel is 'Friends4Owen’. Bij Owen Jordan uit Woerden werd in 2015 - toen hij 7 jaar oud was - hersenstamkanker ontdekt, waaraan hij in 2016 is overleden. Onder de naam 'Friends4Owen' zamelen zijn familie en vrienden geld in voor Stichting Semmy (www.stichtingsemmy.nl). Deze stichting heeft als doel de levensverwachting en overlevingskansen te vergroten van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.

Meer berichten