Mooiste truck

Het zijn spannende tijden voor vrachtwagenchauffeur Fedor Lansbergen uit Woerden. Zijn vrachtwagen maakt kans op het Truckstar Festival in Assen verkozen te worden tot Mooiste Truck van Nederland.

Woerden - Op het Truckstar Festival, dit jaar op 27 en 28 juli, vindt traditiegetrouw de finale plaats van de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Het TT Circuit van Assen staat een weekend vol met ruim 2.200 vrachtwagens. De 24 finalisten voor de mooiste-truckverkiezing zijn gekozen door de lezers van het organiserende magazine Truckstar. De trucks zijn verdeeld over acht categorieën, zoals gekoeld vervoer, speciale voertuigen en tanktransport. In elke categorie kozen de lezers drie trucks. De 24 vrachtwagens krijgen een prominente plek op het festivalterrein. Alle auto's zijn werkauto's waar dagelijks mee gereden worden.

Een vakjury bepaalt tijdens het festivalweekend welke truck de mooiste wordt. De auto van vrachtwagenchauffeur Fedor Lansbergen (in dienst bij Patrick vd Hoeven Transport uit Woerden) neemt deel in de categorie huif/gesloten vervoer. De wagen maakt dus kans op de eerste plek in die categorie en op de algehele overwinning.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden