Foto:

Kremers gaat stoppen

Woerden - Gerard Kremers, die voor Woerden bemiddelt tussen ondernemers, pandeigenaren en gemeente, heeft aangekondigd eind dit jaar met deze werkzaamheden te zullen stoppen. Al ruim zeven jaar zet hij zich met veel succes in voor een levendige Woerdense binnenstad. Vanwege zijn leeftijd heeft hij nu besloten dat het tijd wordt het stokje over te dragen. De gemeente en ondernemersvereniging Stadshart betreuren zijn vertrek en gaan samen met de nieuwe Vastgoedvereniging binnenstad op zoek naar geschikte opvolging. De intermediair retail vastgoed binnenstad, zoals zijn functie officieel heet, heeft met zijn werkzaamheden een uitstekende reputatie opgebouwd in én buiten Woerden. Wethouder George Becht: "Dat Woerden in vergelijking met veel andere binnensteden weinig leegstand kent, is voor een belangrijk deel te danken aan Gerard."

Becht:" Sinds de start van zijn werkzaamheden in juni 2012 is de leegstand gehalveerd. Met niet-aflatend enthousiasme zorgt hij ervoor dat de juiste winkel- of andere commerciële voorziening op de juiste plaats komt in de Woerdense binnenstad. Iedereen weet hem te vinden en omgekeerd. Het spijt ons enorm dat hij vertrekt, maar we gunnen hem meer vrije tijd en zijn dankbaar voor alles wat hij voor Woerden heeft gedaan."

Richard Stouthart (voorzitter Stadshart): "Gerard is een bijzondere kerel. Hij is innemend, vasthoudend, enthousiast en creatief. Bovendien een ondernemer in hart en nieren. We vinden het jammer dat hij gaat vertrekken, hij heeft geweldig goed werk gedaan voor de BIZ Stadshart Woerden. Een intermediair vastgoed binnenstad heeft zijn waarde wel bewezen en daarom zoeken we een opvolger. Gelukkig kunnen we nog een half jaar met Gerard samenwerken! Ook als Gerard stopt met zijn werk voor ons mooie Woerden, zullen we nog jaren de vruchten plukken van zijn inspanningen."

Zoeken naar opvolging

Gerard heeft er bewust voor gekozen zijn vertrek vroegtijdig aan te kondigen, zodat er voldoende tijd is om te zoeken naar geschikte opvolging. Dit is belangrijk voor het waarborgen van de continuïteit. Voorlopig zet hij zijn werkzaamheden dan ook gewoon op de hem bekende wijze voort. Een officieel afscheid volgt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden