Krantenman aan het roer bij De Boerinn

SInds 1 mei jl. is Hugo Oudejans directeur bij evenementenlocatie De Boerinn. Jarenlang was hij commercieel verantwoordelijk voor diverse tijdschriften en kranten waaronder NRC en FD. Bewust was hij op zoek naar een passende onderneming in het Groene Hart om zijn opgedane ervaring binnen de dynamische mediabranche onder te gaan brengen. De Boerinn was tegelijkertijd op zoek naar een frisse blik van buiten en de samenwerking werd een feit.

Kamerik - Inmiddels weten steeds meer bedrijven De Boerinn te vinden. Niet alleen kinder- en familiefeesten zijn er van oudsher populair. Ook het bedrijfsleven vergadert regelmatig bij het midden in de polder gelegen complex, al dan niet gecombineerd met een teambuildingsactiviteit zoals de Escaperoom en Schapendrijven.

Sinds begin 2019 heeft Boerderij de Boerinn de Greenkey Goud normering. Dit is een bekend internationaal duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de recreatie- en vergaderbranche. Aan dit keurmerk kan men zien dat bedrijven er alles aan doen om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

Boerderij de Boerinn heeft een waardevolle samenwerking met Abrona. Deze organisatie ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. Dit alles met als doel persoonlijke ontwikkeling en participatie in de samenleving.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden