Beleef de wereld van Groen West tijdens Open Huis

Woningcorporatie GroenWest bestaat dit jaar 100 jaar en dat wordt gevierd. Eén van de feestelijke activiteiten is het Open Huis. "U bent van harte welkom om een kijkje achter de schermen bij GroenWest te nemen", aldus Eva Reizevoort van GroenWest.

Woerden - GroenWest organiseert gedurende het jubileumjaar nog meer feestelijke activiteiten voor en samen met haar huurders. Op zaterdag 21 september heeft GroenWest een Open Huis. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 14.00 uur aan de Oslolaan 2 in Woerden. Na de feestelijke opening kunt u op verschillende plekken in het kantoor zien en ervaren hoe GroenWest dagelijks te werk gaat. Bekijk met een VR-bril wat er allemaal komt kijken bij een nieuwbouwproject. Ook kunt u kennismaken met Huurdersvereniging Weidelanden en zien hoe GroenWest samen met huurders werkt aan een prettige woonomgeving. Natuurlijk is er livemuziek, een lekker hapje en drankje en er zijn voor de kinderen een aantal leuke activiteiten.

Pop-Up museum

Na het Open Huis zal het Pop-Up museum op een aantal plekken in het werkgebied te zien zijn. Bent u nieuwsgierig of het Pop-Up museum ook bij u in de buurt stopt? Kijk op www.groenwest.nl/openhuis.

Meer berichten