Doe mee met de sponsorwandeling voor het inloophuis. Foto: Adri van Montfoort
Doe mee met de sponsorwandeling voor het inloophuis. Foto: Adri van Montfoort (Foto: Adri van Montfoort)

Unieke sponsorwandeling voor Inloophuis

Op zaterdag 7 september organiseert Inloophuis 'Leven met kanker' een sponsorwandeling richting Harmelen. De opbrengst van het inschrijfgeld van 10 euro per volwassene en 5 euro per kind komt ten goede aan het Inloophuis.

Woerden - Voor deze unieke wandeling zijn wandelschoenen uiteraard zeer aan te bevelen want deze is 13 kilometer lang, maar wandelaars kunnen ook kiezen uit 5 of 18 kilometer. De route is goed aangegeven door bordjes en start tussen 10.00 en 12.00 uur bij Restaurant Edge, Meer van Annecy 20, Woerden.
Tijdens de wandeling is er van alles te zien en beleven. Een IVN-gids geeft uitleg over de natuurplas en de oever-zwaluwwand bij de natuurplas. Er is uitleg bij het natuur- en milieu-educatiecentrum De Kievit, met informatie over de natuur en de daglonershuisjes. In het privé automuseum Vauxhall van Ries van Leeuwen, Breudijk 24 is een rondleiding en wandelaars kunnen een bezoekje brengen aan de Jaarmarkt in Harmelen.

Doe jij mee?

De inschrijfkosten bedragen 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. De opbrengst komt volledig ten goede aan Inloophuis 'Leven met kanker'. Inschrijven kan per mail via info@inloophuislevenmetkanker.nl, telefonisch op 0348-447643 of persoonlijk tijdens openingstijden. Kijk hiervoor op www.inloophuislevenmetkanker.nl. Inschrijven kan ook op de dag zelf bij Restaurant Edge, Meer van Annecy 20, Woerden tussen 10.00 en 12.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden