In de damespoule won Dames 1 van ZPC Woerden alle wedstrijden en ging met de titel naar huis.
In de damespoule won Dames 1 van ZPC Woerden alle wedstrijden en ging met de titel naar huis. (Foto: )

Warme 5e editie van Singelpolo

Wat was het een mooie dag! Afgelopen zaterdag (31 augustus) vond alweer de 5e editie van Singelpolo plaats. In de Singel op de kop van het defensie eiland werden de hele middag spetterende waterpolowedstrijden gespeeld. Zowel de dames als de heren van ZPC Woerden waren goed vertegenwoordigd op dit thuistoernooi.

Woerden - Zij gebruiken het toernooi om zich voor te bereiden op het komende seizoen dat op 14 september van start gaat. Het poloën in de Singel is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om Woerden kennis te laten maken met deze mooie sport.

Nadat de brandweer 's ochtends het water had gecontroleerd kon het opbouwen beginnen en daarna ging het toernooi van start. Bij de heren ging de titel in beide poules naar Niemo van Vliet uit Nieuwerkerk aan de IJssel. In de damespoule won Dames 1 van ZPC Woerden alle wedstrijden en ging met de titel naar huis. Het mooie weer en de goede organisatie maakten het toernooi weer tot een groot succes.

Na afloop van het toernooi was er een barbecue bij Café Victoria voor alle deelnemers en daarna werd de dag door velen op de Familieavond van de WVW afgesloten. Na deze mooie waterpolo middag kijken de teams ernaar uit om aan het nieuwe seizoen te beginnen!

Meer berichten