Voor de ultieme mobiele, full-service koffiebeleving zet Koffiebranderij OverHoop The Coffee Bike in op evenementen.
Voor de ultieme mobiele, full-service koffiebeleving zet Koffiebranderij OverHoop The Coffee Bike in op evenementen. (Foto: )

OverHoop Koffiebranderij pakt door met The Coffee Bike

Het gaat goed met Koffiebranderij OverHoop in Woerden. Hun 'mobiele koffiebeleving' The Coffee Bike staat binnenkort op twee lokale evenementen en er vinden gesprekken plaats met potentiële franchisenemers om het OverHoop -concept in meer plaatsen uit te rollen.

Woerden - Koffiebranderij OverHoop is een ambachtelijke koffiebranderij mét winkel waar je de fairtrade koffies kunt kopen. De koffiebranderij maakt onderdeel uit van Inloophuis 't Centrum in Woerden, aan de Havenstraat. Bij OverHoop worden mensen met afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid tot koffiebrander en tot barista, een beroep waarin vanwege de huidige markttrends, veel werk te vinden is. Met het drinken van OverHoop koffie draag je dus bij aan betere kansen voor jongeren en ouderen die door Koffiebranderij OverHoop worden begeleid naar werk.

The Coffee Bike

Voor de ultieme mobiele, full-service koffiebeleving zet Koffiebranderij OverHoop The Coffee Bike in op evenementen. Corrie Tamerus, initiatiefnemer Koffiebranderij OverHoop: "Op zaterdag 14 september organiseert Lions Woerden Castellum een Drakenbootrace op de Singel. De opbrengst is bestemd voor Friends4Owen /Stichting Semmy. Deze stichting richt zich op het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Koffiebranderij OverHoop draagt bij aan deze actie met The Coffee Bike en een barista tegen kostprijs. De opbrengst gaat naar Friends4Owen/St. Semmy."

"Het tweede evenement waar The Coffee Bike staat, is op zaterdag 21 september voor bakkerij Stevig Brood in Woerden", vervolgt Corrie. "Tussen 09.00 en 13.00 uur gaan we daar voor de deur koffie schenken om te vieren dat Stevig Brood vanaf dat moment croissants in het assortiment heeft."

Franchiseplannen

De populariteit van het OverHoop -concept (koffiebranderij, opleidingsbedrijf en koffiehuis) heeft ervoor gezorgd dat John en Corrie Tamerus nu ook nadenken over franchise. Corrie: "We gaan het zien!"

Meer berichten