Foto:

51e editie Rondje Droogh

Bodegraven - De jaarlijkse hardloopwedstrijd Rondje Droogh, georganiseerd door KPJ Bodegraven, zal zondag 15 september voor de 51e keer plaatsvinden. Bij het Rondje Droogh staat gezelligheid voorop, maar er wordt ook zeker gedacht aan de sportieve prestaties. De hardloopwedstrijd is toegankelijk voor alle leeftijden en loopniveau's. Er zijn wedstrijden uitgezet waarbij afstanden variëren tussen de 1 km en 5 km. Dit jaar is voor de 5e keer de Klompen Run een onderdeel van Rondje Droogh. De inschrijving is op de J.C. Hoogendoornlaan 2, wat tevens de start en finish is, en sluit 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Kijk op www.kpj.nl.

De kosten bedragen: kinderen € 3,- en volwassenen € 5,-. Per deelnemer gaat er €1 naar het goede doel. Dit jaar is het goede doel, Samen Sterk Bodegraven-Reeuwijk. Samen Sterk is een maatjesproject in Bodegraven-Reeuwijk voor mensen van alle leeftijden. Meer informatie is te vinden op de site: www.kpj.nl.

Van al dat lopen krijg je trek, daarom staat er een BBQ kraam! Als het mooi weer is zal ook Dirk Beijeman er met zijn ijskraam staan. Natuurlijk wordt er aan de kinderen gedacht. Voor hen staat er een supergave springkussen op het terrein. Alle kinderen krijgen van te voren ook nog een warming-up op muziek. Zo zullen ze goed voorbereid aan de start staan.

Schema Rondje Droogh:

11.00 uur: Start inschrijving
12.00 uur: Start kinderloop (t/m 8 jaar) +/- 1 km
12.20 uur: Start wedstrijd junioren (9 t/m 15 jaar) 3,5 km
12.55 uur: Start wedstrijden senioren 5 km
14.00 uur: Start klompen run 500m
14.15 uur: Prijsuitreiking
14:30 uur: BBQ

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden