SportCity Heren 5
SportCity Heren 5

Squashcompetitie voor SportCity Woerden

Woerden - Afgelopen vrijdag is de DPD SBN Squash competitie begonnen met een droomstart voor SportCity Woerden. Het nieuwe clubtenue van sponsor DPD gaf hen blijkbaar extra kracht, want alle vijf de teams wonnen.

In de 3e klasse heeft SportCity H5 een 13-5 overwinning behaald op Sportcentrum Utrecht. Opgestelde Woerdenaren waren: Steve Rayson, Peter van Vliet, Govert van de Ploeg en Eric Dietz. 3 van de 4 partijen werden gewonnen en dit resulteert in een mooie winst.

In de 2e klasse spelen er twee teams van SportCity mee.
SportCity H4 won een thuiswedstrijd van RCHouten met 14-5. Ook hier werden 3 van de 4 wedstrijden gewonnen. Opgestelde Woerdenaren waren: Jos Diaz, Dennis den Ouden, Koen Stuurman en Diederik von Devivere.
SportCity H3 speelde eveneens thuis en bleek een maatje te groot voor hun tegenstander uit Driebergen. Alle 4 partijen werden ruim gewonnen en dat resulteerde in een uitslag van 15-1. Opgestelde Woerdenaren waren: Jeet Jayla, Koen Stuurman, Dirk Jan van Amerongen en Jason Loosemore.

In de 1e klasse wordt Woerden vertegenwoordigd door SportCity H2. Zij hebben in Utrecht ook alle 4 partijen gewonnen. Hoewel de uitslag ruim lijkt waren de partijen toch spannend. Eindstand 15-4. Opgestelde Woerdenaren waren: Michel Lindner, Marc Dekker, Pim Moerenhout en Robert Lindner (jeugd)

Het zwaarst bevochten was de wedstrijd van SportCity H1. Zij spelen in de promotieklasse met een uitwedstrijd tegen Topsquash Maassluis op het programma. Beide teams wonnen twee partijen en dan is het team met de meeste behaalde games uiteindelijk de winnaar en krijgt een bonus van 3 punten. Woerden won met 10 games tegen 8 en is naar huis gegaan met een 13-8 overwinning. Opgestelde Woerdenaren waren: Guido Lindner (jeugd), Jeroen Eester, Gert Burger en Bert Dijkstra

Het seizoen is maar net begonnen en dat betekent dat er nog veel wedstrijden te spelen zijn. In maart zullen we weten wie de kampioenen worden, maar als het begin zo voortvarend is…. wie weet zit er een succes bij voor een team uit Woerden.

Meer berichten