Tijdens de open dag ontving Manege  Morgenstond de vierde ster.
Tijdens de open dag ontving Manege Morgenstond de vierde ster.

Vierde ster

Woerden - Manege Morgenstond is verrast met een vierde ster. De inspecteur van Federatie Nederlandse Ruitersport kwam de ster overhandigen. Dit kwaliteitsmerk is de kers op de taart na al het harde werken. De manege heeft zich continu weten te verbeteren op het gebied van kwaliteit en welzijn en dit is terug te zien in de prachtige accommodatie.

en dit is terug te zien in de prachtige accommodatie die er nu staat. "We zijn erg trots op deze waardering voor netheid van het bedrijf, de verzorging van de stallen en paarden, het hebben van gediplomeerde instructeurs en het voldoen aan de diverse veiligheidseisen", aldus eigenaresse Hellen van der Tol.

De manege is aangesloten bij de FNRS. Zij hebben als doelstelling de rijkunst in Nederland te verhogen en het welzijn van paarden en pony's te bevorderen. De FNRS bezoekt periodiek maneges om deze te beoordelen en te keuren. De laatste stands zijn vorig jaar verwijderd en er is ruim voldoende weiland voor het vrij bewegen van deze kuddedieren. De paarden zien er goed uit en worden goed verzorgd. Ook is er een prachtige buitenrijbaan gerealiseerd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden