Sport Club Harmelen wint topper van SC Woerden

SC Woerden kende afgelopen zaterdag een ongelukkige middag in Harmelen. Tegen titelfavoriet SCH'44 (met de ex-Woerden spelers Reza Sahertian, Joey van Bemmel en keeper Nick Mansveld) was de stand na 90 minuten voetballen 4-0 voor de thuisploeg.

Harmelen - Woerden deed tot de 2-0 diep in de tweede helft volop en goed mee in het onderlinge treffen. De Woerdenaren dicteerden de eerste helft bij vlagen het spel en kregen kansen via Jesper Kleiweg (twee keer) en Roman Getrouw. Maar doelpunten leverden dat niet op. Aan de andere kant was het wel raak. De Harmelense spits Joey van Bemmel maakte uit de eerste goede kans voor de thuisploeg de 1-0.

De tweede helft nam Woerden meer en meer de teugels in handen en volgden opnieuw kansen. Met name JO19-speler Jacinto Papilaja kreeg twee goede mogelijkheden.

De thuisclub SCH'44 bleek opnieuw scherper en verdubbelde de stand naar 2-0. De Woerdenaren waren van mening dat de bal mogelijk niet over de doellijn geweest was en dat doelman Ramon Hoveling gehinderd zou zijn. De scheidsrechter wuifde de kritiek weg.

Door die beslissing brak de weerstand van de bezoekers en kregen vervolgens nog twee tegendoelpunten te verwerken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden