In de hoofdklasse verloor Sporttlust'46 van Duno uit Doorwerth
In de hoofdklasse verloor Sporttlust'46 van Duno uit Doorwerth (Foto: )

Sportlust '46 lijdt nederlaag tegen koploper DUNO

De tweede nederlaag voor Sportlust '46 is een feit. In eigen huis ging de formatie van Patrick Loenen met 2-0 onderuit tegen koploper DUNO Doorwerth. Toch maakte de Woerdense hoofdklasser misschien nog wel het meeste aanspraak op de overwinning.

Woerden - Curieus was het begin van de wedstrijd te noemen. Een kwartier later werd pas afgetrapt vanwege filevorming op de snelweg. De scheidsrechter van dienst stond vast in het verkeer en zodoende verscheen hij pas laat op het Sportpark Cromwijck. Het spel van Sportlust '46 was in de eerste helft prima was.

,,In de eerste helft hadden wij het aardig onder controle. Je weet dat het niveau dicht bij elkaar ligt en dan moet je heel geduldig zijn en zuiver aan de bal. Anders ga je er gewoon af. Dat voerden wij redelijk uit. Het initiatief hadden wij", wist de oefenmeester. Des te vervelender was het dat de ploeg zichzelf niet beloonde. Tot twee keer toe was het Evert Brouwers die de bal niet in het doel wist te werken. ,,Mochten we de rust ingaan met een voorsprong dan heb je natuurlijk een hele andere situatie."
De ploeg kwam vlak na rust uit een scrimmage op een achterstand te staan en in de laatste minuten van het duel maakte Sherwin Grot nog de 2-0 uit een strafschop. ,,We zullen een paar van dit soort duels moeten spelen om de kwaliteiten te ontwikkelen om een wedstrijd als dit wel te gaan winnen", zag Loenen.


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden