John Boere heeft veel fijne gesprekken gehad met mensen die zelfs met hem op de foto wilden.
John Boere heeft veel fijne gesprekken gehad met mensen die zelfs met hem op de foto wilden. (Foto: )

John Boere aanwezig bij Boer-burger-ontbijt

John Boere was afgereisd naar het Malieveld in Den Haag om deel te nemen aan het Boer-burger-ontbijt. John: "Na een overnachting in het gastvrije Den Haag heb ik een hele mooie en intensieve dag gehad en was pas laat in de avond thuis!"

Kamerik - Dit Boer-burger-ontbijt was georganiseerd om de burgers van Den Haag een compensatie aan te bieden voor de eventuele overlast die zij hebben gehad van de demonstraties en de tractoren. Dit ontbijt was georganiseerd op donderdagochtend.

John: "Tevens was het doel om met het gratis ontbijt de burgers een keer op een andere manier te laten beleven wie er dagelijks voor hun voedsel zorgt." Dit werd enorm gewaardeerd en de burgers gaven aan achter de boerenacties te staan. "Veel burgers in Den Haag gaven aan dat ze geen overlast hebben gehad van de demonstraties."

John Boere heeft veel fijne gesprekken gehad met mensen die zelfs met hem op de foto wilde. "Dat was wel bijzonder, ja. Verder is alles heel rustig en gemoedelijk verlopen met goede samenwerking van de politie en heeft het op mij ook een positieve indruk gemaakt."

Andere sectoren?

"Wat betreft de acties denk ik niet dat het de laatste zullen zijn want de landbouw is helemaal klaar met de landelijke politiek en volgens mij niet alleen de landbouw maar ook vele mensen en andere sectoren. Zo is op dit moment de bouwsector acties aan het organiseren tegen overheidsbeleid."

Op 30 oktober zal deze actie plaatsvinden.

Meer berichten